Selecteer een pagina

Deuter is als merk al lang en breed bekend onder de buitensporters. Sinds 1898 maakt dit Duitse bedrijf rugzakken, slaapzakken en andere accessoires die voor wandelen, backpacken en de bergsport gebruikt kunnen worden. Nieuw is hun stap in het Trailrunning domein!

Om Trailrunners bekend te maken met hun nieuwe producten bieden ze dit jaar tijdens de Haute Ardenne Ultra Trail deelnemers de mogelijkheid om hun rugzakken te testen.

De Traick, een hardloopvest voor zowel dames als heren, en de Ascender, een lichtgewicht rugzak die geschikt is voor elke trailrunner, ongeacht de afstand die gerend wordt, kunnen mee op pad worden genomen. Een mooie primeur dus om tijdens deze race de vesten en rugzakken écht aan de tand te voelen!

Los van alle technische specificaties en handigheden (te zien via onderstaande video) is de Deuter trailrunningcollectie het bewijs dat performance en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Deze producten zijn namelijk klimaatneutraal, PFAS vrij geproduceerd en voldoen, als een bluesign® product, ook aan de strenge Green Button eisen. Met de producten van Deuter kun je dus ook met een goed geweten los op de trails!

 

Splash this around