Selecteer een pagina

De Twaalf Provinciën Trails is een doorlopend initiatief dat je in alle provincies van Nederland de mooiste trails laat ontdekken, ontworpen door local guides. Loop de route in elke provincie, haal na je run een stempel bij de sfeervolle lokale horecagelegenheid en verzamel alle bijzondere stempels in het met stijl vormgegeven Trail Paspoort…

Via de Twaalf Provinciën Trails maak je kennis met de mooiste paadjes door heel Nederland. Alle routes zijn met zorg ontwikkeld en getest door local guides, waarbij leuke single tracks, toeristische trekpleisters en, waar mogelijk, uitdagende hoogteverschillen met elkaar worden verbonden. Daarnaast maken we de combinatie met gezellige horeca om je prestatie na afloop (solo of met elkaar) op een passende manier te belonen en lekker na te genieten.

In elke provincie kun je kiezen uit routes van 15km, 25km of 35km. Intussen zijn er al 11 provinciën (Zuid Holland, Gelderland, Friesland, Nood-Holland, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Noord-Brabant, Flevoland, Zeeland en Limburg) beschikbaar die je kunt gaan verkennen! Later dit jaar komen daar de provincies Limburg, Groningen en Zeeland nog bij.

Aanmelden / bestellen
Bestel je route via deze link. De kosten hiervoor zijn 17,50 euro per route. Dit is inclusief de routefolder met highlights onderweg en de voucher voor koffie / thee of cappuccino en iets lekkers te eten bij de horecalocatie aan de start-finish. Daarnaast ontvang je per post bij je eerste bestelling ook je (gratis) waterbestendige Trail Paspoort, die je in je rugzak of trailvest meeneemt naar de start van de Provincie Trail. Na afloop krijg je daar het provinciestempel. Leuk detail is dat elke stempel een voetafdruk is van het dier dat symbool staat voor de Provincie waar je hebt gelopen. Met een beetje geluk heb je dit dier ook gespot tijdens je run! Heb je je paspoort vol met alle twaalf de stempels, dan sturen we je de schitterend ontworpen houten medaille, die hoort bij de Twaalf Provinciën Trails.

Twaalf bijzondere routes, twaalf dagen erop uit op de paadjes door heel Nederland, gezellige horecagelegenheden, bijzondere stempels verzamelen in je eigen Trail Paspoort.. genoeg redenen om de onbekende provinciepaadjes op te blijven zoeken, te voet Nederland verder ontdekken en voor die unieke medaille te gaan. Wanneer ga jij op pad voor de eerste route?

Looptijd
De Twaalf Provinciën Trails kun je lopen op een moment dat het jou zelf uitkomt. Het is niet gebonden aan een bepaald jaar en je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt.’

 

  • Bestel via deze link je route voor de Provincie Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Noord-Holland, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant of Limburg. Bij aanmelding kun je aangeven of je met 1 of 2 personen op pad gaat.
  • Mocht je het leuk vinden zelf de routes te verkopen via een eigen website of locatie, graag! Neem contact met ons op via twaalfprovincien@mudsweattrails.nl
  • Als je een vraag hebt, kijk dan eerst even bij de FAQ
Splash this around