Selecteer een pagina

Nieuw in 2019: Dutch Trail Cup

door | 19 dec 2018 | Home, Kalendernieuws, Nieuws

Nieuw in 2019: de Dutch Trail Cup! Een klassement over 3 races die in verschillende delen van Nederland in verschillende periodes worden georganiseerd…

Jezelf op verschillende momenten in het jaar, op verschillende decors in Nederland meten met andere trailers: dat kan in 2019 met de introductie van de Dutch Trail Cup! 

De langste afstand tijdens de Koning van Spanje Trail in Gulpen (43km) vormt het startschot van de serie van 3 races. De 1.300 hoogtemeters van het Limburgse Heuvelland geven meteen een aardig beeld van de krachtverhoudingen. De MontferlandTrail laat de deelnemers strijden op de Trails van de Achterhoek over de 30km afstand. Het slotakkoord is er één voor de zandlopers in de Schoorlse Duinen over de 37km trail. Op die 27e oktober wordt de eindbalans opgemaakt en de winnaar en winnares van de DUTCH TRAIL CUP 2019 gekroond! 

 
Na elke race wordt het tussenklassement opgemaakt en gecommuniceerd. Voor elke finisher van de Dutch Trail Cup staat er in Schoorl een persoonlijke magnum fles bier op hem of haar te wachten! 
 
Naast de leuke uitdaging van deze serie kun je meteen bij je inschrijving voor de Koning van Spanje Trail ook de startnummergarantie voor de MonterlandTrail en de Duinentrail verkrijgen.
 
Een overzicht van de drie data en afstanden:
  • Koning van Spanje Trail 5 mei – 43km / 1.300 hoogtemeters
  • MontferlandTrail 7 september – 30km / 800 hoogtemeters
  • Duinentrail Schoorl 27 oktober – 37 km / 1.000 hoogtemeters

Het is mogelijk je vanaf 20 december in te schrijven voor de DUTCH TRAIL CUP 2019 

Toelichting:

  • Met 1 inschrijving voltooi je je inschrijving voor de 3 genoemde races.
  • Om mee te doen voor het eindklassement dien je alle drie de races te finishen. 
TUSSENSTAND DUTCH TRAIL CUP 22 OKT

Splash this around