Selecteer een pagina

Nieuwe websites www.mudsweattrails.nl en www.mst-trailreizen.nl

door | 15 dec 2017 | Home, Nieuws

Afgelopen weken zijn we druk aan het verbouwen geweest! Onze website begon op een aantal plekken te bladderen en al schurend kwamen we er achter dat vervanging beter is dan weer een laag nieuwe verf over het gedateerde huis heen te smeren! Met een aantal buitenmensen zetten we de schouders eronder en zaten we veel meer tijd achter het beeldscherm dan ons lief was. Maar het resultaat voor nu mag er wat ons betreft echt zijn!

Voor in broekzak of racevest

Kijk op www.mudsweattrails.nl voor een geheel vernieuwde website. Makkelijker toegankelijk gemaakt voor dat scherm in je broekzak of racevest en ook meer open gemaakt voor reacties met je Facebook profiel. Zoals bijvoorbeeld het uploaden van je tijd op één van de Trails die we in samenwerking met de NS hebben ontworpen. *

De verbeterde kalender kunnen jullie in ieder geval ook weer raadplegen, die is een stuk overzichtelijker geworden. Daarnaast hebben we het inschrijven voor onze buitenlandse avonturen makkelijker gemaakt via een aparte website: www.mst-trailreizen.nl.

*Nog niet alle pagina’s zijn in het nieuwe jasje opgenomen, komende tijd hebben we de overall nog aan om dit bij te werken.

Vierkante ogen

Speciale dank aan de mannen die aan de sites gewerkt hebben, Space (Ianusweb) en Sander Witteveen!! Nu echt weer meer tijd om naar buiten te gaan, ok?

Splash this around