Selecteer een pagina

NKBV Bergsportdag 2019

door | 10 jan 2019 | Home, Nieuws

Het is weer zover! Op zondag 20 januari organiseert de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging NKBV hun jaarlijkse bergsportdag in Nieuwegein. Een mooie dag om ideeën op te doen voor jouw bergsportavonturen in 2019. Ook dit jaar is het weer een vol programma met toffe lezingen en stands van vele outdoormerken en -organisaties.

Zo vertelt wereldkampioene trailrunning Ragna Debats je om 13:00u over haar trainingsmethoden en hoe zij ervoor zorgt dat ze in topconditie en mentaal onverslaanbaar aan de start staat van haar races.

En natuurlijk staan wij er ook met onze stand! De MudSweatTrails Store zal aanwezig zijn met leuke aanbiedingen en je kunt er terecht voor meer informatie over onze reizen. Want ook voor 2019 hebben we weer gave trailtours, trainingsweekenden, trips naar bergraces en meerdaagse trailruntrekkings op het programma staan in België, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje en Marokko. Wil je inspiratie opdoen, kom even langs op de 20ste en we vertellen je er alles over!

https://bergsportdag.nkbv.nl

Splash this around