Selecteer een pagina

MudSweatTrails Reizen reizen

Florence EcoTrail

Trailreis door en om de prachtige hoofdstad van Toscane 26 t/m 29 maart 2020

Sinds een aantal jaar is het concept EcoTrail opgezet: trail races in een stedelijke omgeving mét oog voor duurzaamheid. Begonnen in de sub-urbs van Parijs, vervolgens wereldwijd gegroeid (and still growing). De Italiaanse EcoTrail vindt plaats in de hoofdstad van Toscane: Florence (ook wel Firenze genoemd), de stad die bekendstaat als bakermat van de Renaissance en hiermee één van de bekendste cultuursteden van Europa. De EcoTrail route is een mooie afwisseling van urban paadjes, historische hoogtepunten en de natuurlijke (glooiende!) omgeving van Florence. 

Reisdata: 26 t/m 29 maart 2020.

+++DEZE REIS IS IVM DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19 DOOR DE ORGANISATIE GEANNULEERD. DEELNEMERS WORDEN HIEROVER PERSOONLIJK GEÏNFORMEERD+++

Laat je inspireren door deze bijzondere stad, gelegen aan de rivier de Arno, boordevol inspirerende gebouwen, kunstwerken, pleinen, kerken, paleizen, parken, musea en bruggen. Rondom de stad zijn aardige hoogteverschillen, wat de EcoTrail niet alleen een afwisselende maar ook pittige Trail maakt. De langste afstanden hebben respectievelijk 2.400 en 1.100 hoogtemeters en finishers kunnen 3 of 2 ITRA punten bijschrijven op hun Trail C.V. Deze trip is een mooie en gezellige shortbreak. En past bij de Trailer die al in het vroege seizoen al een trainingsprikkel kan gebruiken!  

[et_pb_kktabs admin_label=”Informatie tabs” use_border=”on” use_border_color=”rgba(200,206,196,0.6)” use_border_style=”solid” eq_tabs_height=”on” inactive_tab_background_color=”rgba(200,206,196,0.6)” tab_hover_color=”#99cc00″ content_bg_color=”#ffffff” tab_controls_w=”off” _builder_version=”4.2.2″ tabhover_text_color=”#000000″ hover_enabled=”0″][et_pb_kkhtab title=”Hoofdlijnen” inc_mod=”off” _builder_version=”4.2.2″]

 • Drie overnachtingen in het prettige Hotel in het centrum van Florence op basis van een 2 persoons kamer.
 • Verblijf inclusief 3 x ontbijt in het hotel.
 • De avondmaaltijden op donderdag 26 maart en zaterdag 28 maart zijn inclusief. Op vrijdag 27 maart wordt er een aansluitende lunch aan de cityhike (in de stad) georganiseerd.
 • Verkennen van de binnenstad (cityhike) langs de highlight van deze sfeervolle en bruisende stad.
 • De ondersteuning is in handen van 1 of 2 MST begeleiders.

[/et_pb_kkhtab][et_pb_kkhtab title=”Prijs en voorwaarden” inc_mod=”off” _builder_version=”4.2.2″ hover_enabled=”0″]

 • DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID
  Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.
  MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.
 • GELDIGHEID
  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019 of tot de startbewijzen zijn uitverkocht.
  De minimum deelname voor doorgang van de reis is 20 groepsleden.
 • ANNULERING
  Deze reis is mogelijk op basis een 2 persoons kamer (viersterren hotel in het centrum) voor 450 euro (80 km) / 399 euro (43 km) / 370 euro (18 km). Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2020 of tot het aantal plekken is uitverkocht.
  Annulering is mogelijk tot 28 februari met 50% restitutie. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.
  Een wijziging (naam of afstand) voor het startnummer is na inschrijving niet meer mogelijk.
  In geval van extreme (weers-)omstandigheden is de organisatie van de Florence EcoTrail gerechtigd de race te annuleren. Er vindt dan geen resitutie van het reispakket meer plaats. Er bestaat als dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade.
  Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is de voorwaarden te controleren bij je verzekeraar!
 • VERVOER
  De reis (vliegtuig / trein / auto) naar Florence vindt op eigen gelegenheid plaats.
  Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte reis (vlucht / treinreis / autoreis) vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats.
  Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.
 • DE LOCATIE
  Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.
 • VRAGEN
  Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuke en uitdagende trip met elkaar van!

Buiten de reissom: 

 • Vervoer naar Florence met trein / auto of vliegtuig. Plan je route het makkelijkst via de Rome2Rio App!
 • In het geval van een vliegreis komt hier de Transfer van de Airport naar het City Centre (hotel) bij. Dit is 6 euro enkele reis (dit is de meest makkelijke optie, busnummer 14). Vervoer naar Florence (aanbevolen luchthaven: Florence Amerigo Vespucci.
 • Drankjes tijdens de maaltijden.

[/et_pb_kkhtab][et_pb_kkhtab title=”Inschrijven” inc_mod=”off” _builder_version=”4.2.2″]

Inschrijven voor de 2020 editie van de EcoTrail Florence is niet meer mogelijk. 

[/et_pb_kkhtab][et_pb_kkhtab title=”Contact” inc_mod=”off” _builder_version=”4.2.2″]Heb je vragen over deze reis? Mail dan naar trailreizen@mudsweattrails.nl.[/et_pb_kkhtab][/et_pb_kktabs]

Splash this around