Selecteer een pagina

training

Trailrunning Trainingsweekend LA ROCHE

Van 29 sept - 1 okt 2023

Het Trailrunning trainingsweekend in La Roche en Ardenne is een programma voor lopers die willen trailen in technischer terrein met stevig hoogteverschil. Hierin is het mogelijk deel te nemen als beginnende trailer (basisniveau halve marathon) tot ontdekkende ultra trailer. Eind september is het schitterend om te trailen in dit outdoor paradijs. Laat je verrassen door de mooie routes en het interessante programma. 

Wanneer de herfst haar intrede doet, biedt MudSweatTrails een gaaf outdoor weekend aan vanuit Trailparadijs La Roche en Ardennes. Night Trailen, een team challenge, duurlopen met de nodige hoogetemeters en gezelligheid met gelijkgestemden. Verblijf is op basis van tweepersoonskamer in drie sterren hotel.

La Roche is op 3 uurtjes rijden van Arnhem.  Dit trailweekend laat zich kenmerken door een combinatie van stevig trainen, leren, sociale verbinding, delen van passie en de geneugten van de streek. Onze locatie is direct gelegen aan alle routes die we lopen!

Programma in hoofdlijnen

Vrijdag 29 sept
16.00u -> Inchecken
18.00u -> Gezamenlijk eten
20.30u -> Uitleg programma
​21.00u -> Night trail

Zaterdag 30 sept
07.30u -> Ontbijt
09.00u -> Duurloop in groepen, onder begeleiding 1,5 of 2,5 uur.
12.30u -> Relax moment / lunch op eigen gelegenheid in La Roche
18.00u -> Gezamenlijk eten
20.00u -> Team challenge: verzamel als team zo veel mogelijk checkpoints binnen 1,5 uur. Op een sportieve manier focus op samenwerken, keuzes en planning maken en navigeren. 

 

Zondag 1 okt
07.30u -> Ontbijt
08.00u -> Lange duurloop, routes – keuze uit 20 – 30 km (lopen in verschillende groepen)
13.00u -> Afsluitende lunch
14.00u -> Afsluiting incl. mogelijkheid om te douchen

  • Compleet begeleid programma rondom Trailrunning in uitdagende en schitterende omgeving van La Roche en Ardenne.
  • 2 overnachtingen in hotel (drie sterren) in goede kamers.
  • 2 x ontbijtbuffet.
  • 2 x avondeten.
  • Afsluitende lunch aan het eind van het programma op zondag.
  • Mogelijkheid tot douchen op zondag voordat je weer afreist.

Inschrijving staat open voor lopers van halve marathon niveau tot verkennende ultra trailer. Het weekend bestaat uit 1 night trail als warm-up (vrijdag), 2 duurtrainingen inclusief technische paden (zaterdag en zondag) en een team challenge op zaterdagavond.

De begeleiding is in handen van een vaste groep gepassioneerde (ultra) trailers die je graag meenemen in de verschillende aspecten van de Trailrunning sport.

Inschrijven voor dit trainingsweekend is mogelijk via onze website voor trailreizen. Kies uit inschrijven als individu of als tweetal (2 persoonskamer)*. Het trainingsweekend is te boeken tot 1 september 2023 of zolang er plek is.

  • Deelnemen kost 349 euro per persoon obv 2 persoons kamer.

Evt. bijkomende kosten voor deelnemers: lunch op zaterdag en eigen drankjes.

* Schrijf je in dit geval als tweetal in. 

DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID
Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

GELDIGHEID
De reis gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen (peildatum 1 september 2023). Bij voldoende deelnemers vindt er na die datum ook geen restitutie van inschrijfgeld meer plaats bij annulering door de deelnemer. Naamswijzigingen voor een vervanger kunnen tm 1 sept 2023 worden doorgegeven via trailreizen@mudsweattrails.nl

ANNULERING
In geval van extreme (weers-)omstandigheden is MudSweatTrails gerechtigd het trainingsweekend te annuleren. Er vindt dan geen resitutie van de reissom meer plaats. Er bestaat als dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade. Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is de voorwaarden te controleren bij je verzekeraar!

HUISDIEREN (HONDEN)
Honden zijn tijdens op de locatie niet toegestaan.

VRAGEN
Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuk en uitdagend trainingsweekend met elkaar van!

Het Trailrunning Trainingsweekend wordt mede mogelijk gemaakt door:

Splash this around