Selecteer een pagina

training

Trailrunning Trainingsweekend EIFEL

Programma van 8-10 april 2022

Het Trailrunning trainingsweekend in de Eifel is een programma voor lopers die willen trailen in technischer terrein met stevig hoogteverschil. Hierin is het mogelijk deel te nemen als beginnende trailer (basisniveau halve marathon) tot ontdekkende ultra trailer. In april is het schitterend om te trailen in deze eerste bergen die je vanuit Nederland in de Eifel kunt ontdekken.

De Eifel is op 2,5 uur rijden van Utrecht een gebied dat zich perfect leent voor een combinatie van stevig trainen, leren, sociale verbinding, delen van passie en de geneugten van de streek.

Onze locatie is direct aan alle routes die we lopen gelegen!

INSCHRIJVEN TRAININGSWEEKEND EIFEL

 

Programma in hoofdlijnen

Vrijdag 8 april
16.00u -> Inchecken
18.00u -> Gezamenlijk eten
20.30u -> Uitleg programma
​21.00u -> Night trail 12 km

Zaterdag 9 april
07.30u -> Ontbijt
09.00u -> Duurloop in groepen, onder begeleiding 1,5 of 2,5 uur.
12.30u -> Relax moment / lunch op eigen gelegenheid in Nideggen
16.00u -> Bergsprint: zo snel mogelijk 600 hoogtemeters maken over technisch parcours
18.30u -> Gezamenlijk eten

Zondag 10 april
07.30u -> Ontbijt
08.00u -> Lange duurloop, routes – keuze uit 20 – 30 km (lopen in verschillende groepen)
13.00u -> Afsluitende lunch
14.00u -> Afsluiting incl. mogelijkheid om te douchen

  • Compleet begeleid programma rondom Trailrunning in uitdagende en schitterende omgeving van Nationalpark Eifel
  • 2 overnachtingen in Hostel in goede kamers.
  • 2 x ontbijtbuffet.
  • 2 x avondeten.
  • Een shirt van het trainingsweekend.
  • Afsluitende lunch aan het eind van het programma op zondag.
  • Mogelijkheid tot douchen op zondag voordat je weer afreist.

Inschrijving staat open voor lopers van halve marathon niveau tot verkennende ultra trailer. Het weekend bestaat uit 1 night trail als warm-up (vrijdag), 2 duurtrainingen inclusief technische paden (zaterdag en zondag) en een explosief blok met veel hoogtemeters (zaterdagmiddag). Kies je voor de meest intensieve trainingsvariant dan loop je dit weekend in totaal 75km en ruim 3.000d+

De begeleiding is in handen van een vaste groep gepassioneerde (ultra) trailers die je graag meenemen in de verschillende aspecten van de Trailrunning sport.

Inschrijven voor dit trainingsweekend is mogelijk via onze website voor trailreizen. Kies uit inschrijven als individu (obv 2 persoonskamer) of als tweetal (2 persoonskamer)*. Het trainingsweekend is te boeken 1 juli 2021 of zolang er plek is. Deelnemen kost 289 euro per persoon inclusief bovengenoemde zaken*. Evt. bijkomende kosten voor deelnemers: lunch op zaterdag en eigen drankjes.

* Je kunt ook voor 2 personen inschrijven om zo te zorgen dat je samen een kamer deelt. De kosten voor jullie samen zijn dan 2 x 289 euro. De inschrijvingsregistratie en betaling (via Ideal) voldoe je via het inschrijfformulier dan in 1 keer.

DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID
Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

GELDIGHEID
De reis gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen (peildatum 1 april 2022). Bij voldoende deelnemers vindt er na die datum ook geen restitutie van inschrijfgeld meer plaats bij annulering door de deelnemer. Naamswijzigingen voor een vervanger kunnen tm 1 juli 2021 worden doorgegeven via trailreizen@mudsweattrails.nl

ANNULERING
In geval van extreme (weers-)omstandigheden is MudSweatTrails gerechtigd het trainingsweekend te annuleren. Er vindt dan geen resitutie van de reissom meer plaats. Er bestaat als dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade. Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is de voorwaarden te controleren bij je verzekeraar!

HUISDIEREN (HONDEN)
Honden zijn tijdens op de locatie niet toegestaan.

VRAGEN
Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuk en uitdagend trainingsweekend met elkaar van!

Het Trailrunning Trainingsweekend in de Eifel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Splash this around