Selecteer een pagina

December: een mooie maand om terug te blikken op afgelopen trailjaar. Op eventuele wedstrijden en op je trainingen. Hoe heb jij je wedstrijden gelopen: gingen deze goed of soms misschien ook (op bepaalde vlakken) minder? Hield je over of kwam je net tekort wat betreft je uithoudingsvermogen. Of viel dat ene klimmetje of die ene afdaling net te zwaar? Hoe ging het met je voeding vóór en tijdens de wedstrijd? En was je trainingsvoorbereiding on point? Zie het als leermomenten om mee aan de slag te gaan.

Het is een goed moment binnen je macroperiodisering om (actieve) rust te nemen en tegelijkertijd een uitgebalanceerde planning voor volgend jaar te maken. Dit helpt je om consequent aan je doel te werken en ook goed te zien wat wel en wat niet werkt voor jou. Zo kun je tijdig bijsturen, zodat je met plezier je doelen kunt behalen. Bekijk dus in deze periode welke wedstrijden je wilt gaan lopen. En bedenk hoe je je hierop gaat voorbereiden. Misschien wil je ook je voeding aanpassen? Bijvoorbeeld op een andere manier carb-loaden of iets anders dan gels te gebruiken tijdens je wedstrijd.

Afgelopen jaar zijn we begonnen met begeleid trainen en het maken van passende voedingsplannen. Wil je dat wij met je meekijken en je helpen jouw doelstellingen te halen? Dat kan! Neem dan contact met ons op via training@mudsweattrails.nl of neem alvast een kijkje op de MST trainings academy.

Splash this around