Selecteer een pagina

Explore ánd Amaze with us in januari 2025

Groene bergwanden die boven de zee uittorenen, puntige kliffen en diepe kloven: La Gomera is ruig en adembenemend mooi. De locals beschrijven dit eiland als ‘Jurassic Park’, en bij aankomst zul je meteen merken wat ze bedoelen. Hier geniet je nog van echte stilte en ongerepte natuur. Dankzij de passaatwinden is het er het hele jaar door aangenaam weer, wat onder andere zorgt voor dé juwelen van het eiland: een kleurrijke oase aan biodiversiteit van flora en fauna. Op La Gomera leeft de natuur!

In januari 2025 organiseren we een unieke Trailreis naar dit mooiste Canarische Eiland: La Gomera, uitgeroepen tot wereldbiosfeerreservaat door UNESCO. Voor trail- en natuurliefhebbers een waar Paradijs, met Nationaal Park Garajonay als hoogtepunt, en 16 andere beschermde natuurgebieden boordevol trailpaden.

Amaze with us en ontdek deze parel tijdens onze Trailreis. We lopen routes van A naar B, van Sea to Summit, voor zonsopkomst, in de zon, in de ochtendkoelte, maar altijd in shirt en short. Ook maken we kennis met de Spaanse gastvrijheid, de charmante dorpjes, de heerlijke tapas, cortado’s, smoothies en uiteraard de duik in zee na afloop van onze tocht. Na deze week heb je de mooie plekken van het eiland verkend en zijn we samen een ervaring rijker. Tijdens deze trailreis verblijven we op twee verschillende locaties op het eiland (comfortabele hotels).

Profiel van deelnemer

Je bent een goed getrainde hardloper die graag voor de uitdagende paadjes kiest en zijn / haar meters vooral onverhard maakt. Het lijkt je gaaf om in de bergen te rennen, waarbij het helpt als je hier al wat ervaring mee hebt (met hiken of rennen) Je schuwt lange actieve dagen niet, want je zult zo´n 6 tot 8 uur per dag op de been zijn.

Je realiseert je dat het hier om een groepsreis gaat, en niet om een wedstrijd. Je bent dan ook bereid om je sociaal op te stellen en af en toe op andere deelnemers te wachten. Aangezien het kan zijn dat waterpunten niet voor handen zijn en omstandigheden snel kunnen afwisselen is het belangrijk je materiaal op orde te hebben en dit altijd mee te nemen. Hiervoor ontvang je van ons een lijst met spullen die mee moeten in de rugzak.

Interesse kenbaar maken

Maak je interesse alvast kenbaar voor deze exclusieve reis. We laten jou dan als eerste weten wanneer de informatie voor de reis compleet is en hiervoor kan worden ingeschreven. De verwachting is dat dit in april / mei van dit jaar is. 

 

Splash this around