Selecteer een pagina

De Lavaredo Ultra Trail doet inmiddels bij veel van jullie het hart al sneller kloppen of in ieder geval een belletje rinkelen. Vanuit het sfeervolle bergdorp Cortina d’Ampezzo is er voor een brede groep trailers een bergrace te vinden die past bij zijn niveau. De ruige kalksteenwanden (Google eens op Tre Cime di Lavaredo) zijn letterlijk en figuurlijk hoogtepunten tijdens deze trail afstanden. Van 25 tm 28 juni organiseert MudSweatTrails dan ook een groepsreis naar de Lavaredo Ultra Trail. Met een gegarandeerd startbewijs en als basis een comfortabel hotel centraal gelegen in Cortina…

Vereist niveau?
Deelname aan de 120 en 80km afstand is mogelijk voor mensen met ervaring, uitgedrukt in ITRA punten (respectievelijk 4 en 3 punten). De 48 en 20km kennen een open inschrijving, wetende dat een trail in bergachtig terrein écht van een andere orde is dan in de Laaglanden, zowel in voorbereiding, tijdsduur en eigen verantwoordelijkheid in de bergen.

Wat is inbegrepen bij de groepsreis?
Een voorbereidingsclinic in Nederland. Én gegarandeerde deelname aan de Koning van Spanje Trail in mei (met dit jaar ook een ultra afstand op het programma). Een functioneel shirt met unieke opdruk van de reis, drie hotelovernachtingen in Cortina in een comfortabel en centraal gelegen hotel (obv twee persoonskamers), inclusief maaltijden en ontbijt. Verder garanderen wij een startnummer* voor deze race, zodat je niet hoeft mee te loten.

Wanneer inschrijven?
Inschrijven is mogelijk vanaf 30 september via www.mst-trailreizen.nl
We hebben een beperkt aantal startnummers voor deze race beschikbaar. Weet je nu al dat je meewil? Mail dan naar trailreizen@mudsweattrails.nl en vermeld daar in de gewenste afstand.


*zolang onze voorraad startnummers strekt.

 

Splash this around