Selecteer een pagina

Vanaf vandaag beschikbaar, de elfde provincie in de reeks!

Drie afwisselende trailroutes van 16, 26 of 36km, rond het Drielandenpunt bij Vaals, in het zuidelijkste puntje van Limburg. Onze local guide Bert Vanwersch kent deze streek als zijn broekzak en heeft er voor elke afstand een mooi trailavontuur met flink wat hoogtemeters van gemaakt.

   De start- en finishplek vind je vlakbij het dorpje Vijlen: Bergcafé ’t Hijgend Hert, een fijne plek met een prachtig uitzicht en de sfeer van een berghut. Na afloop van je trail kun je hier het speciale stempel voor de Provincie Limburg in je Trail Paspoort laten zetten en nagenieten bij de open haard.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Voor Euro 17,50 ontvang je de GPX van de door jouw gekozen afstand per mail, en per post de routefolder inclusief de voucher voor een lekkere cappuccino, Latte macchiato, verse muntthee of een frisdrank, mét gebak naar keuze. Als dit je eerste Twaalf Provinciën Trail is ontvang je ook het speciale Trail Paspoort waarin je alle provinciestempels verzamelt. Bestel je twee routes tegelijk dan betaal je Euro 15,- pp. Bij ´t Hijgend Hert krijg je na afloop het je speciale provinciestempel voor Limburg. Dat is de pootafdruk van het wild zwijn. Je ziet het dier ook terug in het logo dat we voor deze provincie ontworpen hebben.

Net als alle andere Twaalf Provinciën Trails kun je de route van jouw keuze ook in Limburg lopen op elk moment van het jaar, op eigen gelegenheid. De voucher blijft het hele seizoen geldig. Check wel altijd de openingstijden van de horecalocatie bij het start- en eindpunt.

Fotografie: Bart Götte en Peter van der Schouw