Selecteer een pagina

Samenwerking RAB equipment en MudSweatTrails

door | 14 mrt 2024 | Home, Nieuws, Routes, Uncategorized

Rab, een prominente speler op het gebied van outdoor kleding en uitrusting, heeft verheugd aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met MudSweatTrails (MST) om de NS-trails te promoten en duurzame trailrunning-ervaringen te belonen. NS-trails, onderhouden en aangeboden door MST en de Nederlandse Spoorwegen, zijn geliefde routes voor trailrunners om Nederland te doorkruisen en de natuurlijke schoonheid van het land te ervaren. 

Rab, een prominente speler op het gebied van outdoor kleding en uitrusting, kondigt met enthousiasme een nieuwe samenwerking aan met MudSweatTrails (MST) om de NS-trails te verrijken met unieke prijzen voor trailrunners. NS-trails, onderhouden en aangeboden door MST en de Nederlandse Spoorwegen, zijn prachtige routes voor trailrunners om Nederland te doorkruisen en de natuurlijke schoonheid van het land te ervaren. 

Als onderdeel van deze samenwerking zal Rab prijzen verzorgen voor drie verschillende categorieën, waarmee trailrunners worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en deel te nemen aan deze trailrunning-ervaring op een zo’n duurzaam mogelijke manier. 

  • Groenste trailer (meest aantal km met de trein): deze prijs erkent de trailrunner die het meeste aantal kilometers aflegt met de trein om bij de NS-trails te komen, waarmee zij/hij het groenste vervoersmiddel kiest en bijdraagt aan duurzame mobiliteit. 
  • Mud of MST-lover (meest aantal km over de trails): deze prijs beloont de trailrunner die het meeste aantal kilometers aflegt over de trails, waarbij zij/hij de schoonheid en uitdagingen van de NS-trails ten volle benut. 
  • Rabste (snelste man/vrouw over 3 NS-trails): deze prijs gaat naar de snelste man en vrouw die drie verschillende NS-trails voltooien binnen de snelste tijd. Waarmee ze hun vaardigheden en doorzettingsvermogen demonstreren op de verschillende terreinen van Nederland. De volgende routes zijn hiervoor geselecteerd: Dieren naar Arnhem, van Driebergen-Zeist naar Rhenen en van Beverwijk naar Alkmaar (in april op de website beschikbaar). 

“We zijn verheugd om samen te werken met MudSweatTrails en de NS-trails te verrijken met deze unieke prijzen”, zegt Patrick Baars, Marketing Coördinator Western Europe bij Rab. “De missie van MudSweatTrails om mensen aan te moedigen de natuur te verkennen en te genieten van trail running sluit perfect aan bij onze eigen toewijding aan het leveren van outdoor kleding en uitrusting die avonturiers ondersteunt in hun ontdekkingstochten.” “Door trailrunners te erkennen en te belonen voor hun prestaties, hopen we de passie voor trailrunning en het ontdekken van de Nederlandse natuur verder te stimuleren.” 

Deze prijzen zullen bijdragen aan het versterken van de trailrunning community en het promoten van duurzame en avontuurlijke manieren om de natuur te verkennen. Rab en MudSweatTrails kijken ernaar uit om samen te werken aan het bevorderen van een gezonde, actieve levensstijl en het vieren van de schoonheid van de Nederlandse natuur. 

Over Rab 

Rab is een outdoor kledingmerk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige uitrusting voor klimmers, bergbeklimmers, wandelaars en avonturiers over de hele wereld. Met een focus op technische innovatie en duurzaamheid, heeft Rab een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor outdoor avonturen.

Meedoen

Deze challenge wordt in 2024 elk kwartaal georganiseerd en begint te lopen vanaf 1 april. Je hebt dus 3 maanden de tijd om aan één (of meerdere) van de drie challenges mee te doen. En je resultaten te uploaden. De verdere instructies hiervoor, en de te winnen prijzen, volgen eind maart. 

Splash this around