Selecteer een pagina

Zin om op vrijdagmiddag 25 juni een toffe route te lopen in de Achterhoek? En achteraf samen af te sluiten op een gezellig terras? Locals Ricardo, Jeroen en Adrie nemen je graag mee over de paadjes tussen Zutphen, Vorden en Ruurlo. Kies uit onze 26km of 40km afstand. De route die we lopen laat je kennismaken met de paden van de Zutphen-Ruurlo Trail, die we afgelopen jaar in samenwerking met Outdoor Achterhoek hebben ontworpen.

Loop langs de meanderende rivier de Berkel en laat je meenemen over afwisselende single tracks en een mooi vlonderpad bij Vorden. De route laat veel verschillende natuurlijke landschappen en cultuur historie zien en laat je verder genieten van het eindeloze groen, de rust en de vele rivieren en stroompjes.

Start- en finishtijd
Deze Social Trail wordt gelopen als groep. Wel sturen we als backup het gpx bestand van de route toe. Je kiest bij aanmelding voor de afstand die je wil lopen:

  • Groep 1: Start vanaf station Ruurlo naar Zutphen (40km): start 12:00 uur;
  • Groep 2: Start van station Vorden naar Zutphen (26km): start 13:30 uur.

De aankomst van beide groepen is rond 16:30 uur à 17:00 uur in Zutphen. Waarna er de mogelijkheid is gezellig samen wat te drinken op de gezellige Markt in Zutphen. Via 1 treinverbinding (traject Zutphen-Winterswijk) kun je eenvoudig weer terug naar je startlocatie.

Aanmelden
Aanmelden kan makkelijk via dit formulier. Hieraan zijn geen kosten verbonden en op die manier houden we grip op het aantal deelnemers.

Foto´s: Sven Scholten / Outdoor Achterhoek

Splash this around