Selecteer een pagina

Self-guided Veluwe Trekking: in twee dagen zwerven over alle mooie plekken die de Veluwe te bieden heeft!

.. en dat op een zelf gekozen datum! 
Op een zelf gekozen datum traverseren jij en je trailmaatje de Veluwe. De dagafstanden zijn 55 km per dag, in totaal dus 110 kilometer. De tocht start in Hulshorst (aan de bovenkant van de Veluwe) en loopt via mooie passages van de Veluwe (o.a. Radio Kootwijk en het Deelerwoud) via Nationaal Park Veluwezoom naar de finish in Arnhem (onderkant van de Veluwe). Je overnachting vindt plaats in een hotelletje nabij de route, waar je kunt herstellen van dag 1 en je weer kunt opladen voor dag 2!

Op pad met GPS en routekaart
De tocht wordt gelopen op basis van eigen GPS en je krijgt een handige routekaart met informatie over de passages onderweg mee. Vooraf ontvang je deze informatie van ons om jezelf goed voor te kunnen bereiden op deze tocht.

Pack light
Tijdens de tocht dien je je eigen bagage mee te nemen. Dat hoeft niet veel te zijn want op de overnachtingslocatie is beddengoed en handdoeken aanwezig. Ook de maaltijden worden verzorgd.

Finishmedaille en routeposter Sportymap
Finishers ontvangen na afloop thuis een finishmedaille als aandenken aan deze tweedaagse Veluwe Trekking.

Kosten en inschrijven
Deze reis is mogelijk vanaf 2 personen, gedurende het hele jaar en dient in ieder geval 10 dagen voor vertrekdatum te worden geboekt om plek in de accommodatie te kunnen garanderen. De Veluwetrekking kun je boeken tegen een tarief van 149 euro per persoon. Dit is op basis van een tweepersoonskamer met een bezetting van twee personen.

Heb je vragen of wil je als 1 persoon boeken (hiervoor geldt een meerprijs) dan kun je ons bereiken op veluwetrekking@mudsweattrails.nl

Plan je Veluwetrekking bij voorkeur buiten het broedseizoen, dus tussen 1 september en 15 maart.


Klik door naar de website van Trailreizen om in te schrijven voor de Veluwe Trekking.

Splash this around