Selecteer een pagina

Hoeveel hoogtemeters kun jij maken in een week? MudSweatTrails organiseert met Vertical Festive 2020 een challenge die gericht is op het maken van hoogtemeters. Loop de hoogte van Mt Everest bij elkaar tussen kerstavond 18:00 uur en oudejaarsdag 23:59 uur.

Met de échte bergen nog even uit zicht geeft deze uitdaging Trailers de kans zichzelf een doel te stellen en voor te bereiden op aanstaande buitenlandse trail avonturen. Vind je bijna 9 kilometer hoogteverschil wat te gortig? Er zijn meerdere opties!

Kies de berg die je wilt beklimmen
Je kunt kiezen uit het beklimmen van de Ben Nevis, Monte Bianco of de Mt. Everest. Je doel is dan respectievelijk 1.345 hoogtemeter / 4.809 hoogtemeter of 8.848 te maken binnen deze 8 dagen.

 

Bekijk je voortgang, hoe hoog kom jij vandaag?
Dagelijks deel je je activiteit op de berg met ons en kun je je positie op de berg online terugzien. Je loopt in het begin nog tussen de bomen, langzaam stijg je boven de boomgrens uit en op de weg naar de summit kijk je achterom en zie je je loopmaatjes ook boven de wolken uitkomen! We maken je weg naar de top visueel, op die manier kun je samen op lopen of er voor gaan om de summit van de Mont Blanc net een dagje eerder op je naam te schrijven. Wat telt is het bereiken van de top van je gekozen berg voor het eind van het jaar.

Voor wie?
Deelnemen aan de Vertical Festive staat open voor alle lopers die zin hebben om van 24 december 18.00 uur tot aan 31 december 23.59 uur de tanden te zetten in een verticale challenge. En hun mede berg trailers online willen uitdagen en aanmoedigen. Hiervoor maken we een besloten Facebook groep aan met de deelnemers.

Wat krijg je?

  • Onderdeel van je inschrijving is een speciaal voor de Vertical Festive ontworpen shirt.
  • Tevens ontvang je een finishers badge van de Ben Nevis, Monte Bianco of de Mt. Everest. Deze twee items sturen we na de finish van de challenge per post naar je toe;
  • Dagelijks houden we je een leaderboard bij van het aantal gemaakte hoogtemeters per deelnemer. En kun je je eigen positie en die van andere deelnemers op de berg terugzien;
  • Aan het eind van de challenge reiken we twee La Sportiva prijzenpakketten uit onder de deelnemers (los van de gelopen hoogte / snelheid of tijd).

Inschrijven
De kosten voor deelname zijn 49,50 euro en is mogelijk via inschrijven.nl