Selecteer een pagina

Zaterdag 17 en zondag 18 december: trainen en testen

Vanuit het recent geopende MudSweatTrails Hike & Trail Testcenter in de Ardennen bieden we Trailrunners op die data de mogelijkheid om te trainen en producten in het terrein te testen: over de heuvels, rotsen, door de rivier en bij dag of in het donker. In dit programma is er aandacht voor trainings theorie over de voorbereiding op bergtrail of trailreis. Het programma (dat ongeveer een halve dag in beslag neemt) wordt begeleid door doorgewinterde ultra trailers, die alle in’s en out’s weten over Trailen in de bergen.

Loop jij volgende zomer een bergtrail en wil je meer weten over training en geschikt materiaal om te trailen in de bergen? Schrijf je dan nu in voor onze Training- en testdagen in de Ardennen en test je (nieuwe) rugzak, sokken, stokken, hoofdlamp en regenjas onder de omstandigheden waarin je die ook gaat gebruiken!

We helpen je met het aanmeten ervan en eventuele andere hands-on productvragen. Je mag de producten dus tijdens je training vies maken en daarna weer aan ons overhandigen.  Deelname aan deze dag is gratis.
Koffie/thee, iets lekkers en soep na afloop is inclusief.

Wil jij goed voorbereid de bergen in en heb je zin in een gezellige en inspirerende dag in trailwaardig terrein? Dan zien we je graag 17 of 18 december. Per sessie hebben we plaats voor 10 Trailers, dus wacht niet te lang met inschrijven.


Klik door voor het aanmeldformulier.

 

Splash this around