Selecteer een pagina

De Eiger Ultra Trail: een fenomeen bij de Nederlandse Trailer. Goed nieuws: ook voor aankomende zomer heeft MudSweatTrails weer startbewijzen voor de E101, E51, E35 en E16 afstanden. Droom jij ervan om deel te nemen aan deze prachtige trail? En lijkt het je leuk om hier met een groep naar toe te trainen? We bieden de mogelijkheid om je nu alvast in te schrijven met de garantie van een startbewijs aan één van de afstanden (zolang de limiet nog niet is bereikt).

Nog niet zoveel gehoord over de Eiger Ultra Trail of benieuwd wat het reispakket van MudSweatTrails inhoudt? Lees even verder!

Unieke race
De Eiger Ultra Trail in Zwiterland vindt plaats in een van de mooiste bergvalleien ter wereld. Niet voor niets wint dit evenement jaarlijks aan populariteit. De Eiger Trail voert je door betoverend en bijna onwerkelijk berg- en alpenlandschap met talloze, buitengewone panoramische punten. Gletsjerdorp Grindelwald, de start en finish, wordt omringd door bekende bergen zoals de Mönch (4105m), Jungfrau (4155) en natuurlijk de Eiger (3970). De vierduizenders zorgen voor een fantastisch uitzicht. Dit filmpje maakt het visueel.

Reispakket MudSweatTrails
Boeken via MudSweatTrails betekent een gegarandeerd startbewijs, 3 overnachtingen in Grindelwald, ontbijt en avondeten (3 dagen), voorbereidende clinic in Nederland, gratis deelname aan de Koning van Spanje Trail, support tijdens de race en vraagbaak tijdens je voorbereiding.