Selecteer een pagina

De Wadden zijn uitgeroepen tot ‘mooiste natuurgebied van Nederland’. Nergens anders vind je zulke weidse en wilde landschappen. Dit grootse getijdengebied kent een rijkdom aan flora en fauna. De Waddenzee behoort dan ook tot  UNESCO werelderfgoed. In juni 2020 willen we hier een uniek avontuur organiseren!

In 5 dagen Trailen we over de 5 grote Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Waarbij we ons tussen de eilanden, geheel in stijl, vervoeren met traditionele zeilboot (Tjalk, geschikt voor 16 personen). De boot is tevens onze eet- en slaaplocatie. De afstanden per eiland zijn tussen de 20 en 35km. De reis is mede afhankelijk van de wind en het tij.

We willen interesse peilen wie de combinatie trailen, zeilen, eten, slapen en bootswerk wel ziet zitten? En dat 5 dagen lang. Data: 21 t/m 26 juni 2020.  

Maak je interesse kenbaar via trailreizen@mudsweattrails.nl Bij voldoende animo gaan we deze bijzondere reis verder in gang zetten en ontvang je van ons een mail bij openstelling van de inschrijving.

Splash this around