Selecteer een pagina

Een jaar lang volledig in het teken van ultratrails. Dat was de droom van Jolanda Linschooten. Ze maakte een wishlist met daarop de meest extreme trailruns ter wereld: de Marathon des Sables, de Ultratrail Mont Blanc, de Diagonale des Fous en de Bob Graham Round. Stuk voor stuk langer dan 100 kilometer dwars door de zinderende woestijn, door het hooggebergte, over een tropisch vulkaaneiland en in potdichte mist. Ultratrails die grenzen aan het menselijk uithoudingsvermogen, maar afzien is niet wat haar drijft. “Licht en soepel blijven, met de lichtvoetigheid van een gems en het uithoudingsvermogen van een wolf. Zowel fysiek als mentaal.”

“Vol persoonlijke ervaringen, wijsheid en inspiratie.”

Jolanda Linschooten is beroepsavonturier, auteur en fotograaf. Ze behaalde podiumplaatsen bij internationale ultralopen en bergraces, maakt unieke wildernisexpedities en publiceerde hierover diverse boeken.

We mogen drie mensen gelukkig maken met haar boek. Klik via onderstaande link om je gegevens achter te laten voor deze winactie. Doe dit uiterlijk 17 oktober. De winnaars ontvangen hierover een persoonlijk bericht.


De winnaars zijn Willemijn, Roy en Dorien (bewust zonder achternaam genoemd). Zij hebben alle drie op 20 oktober persoonlijk bericht hierover ontvangen en krijgen het boek ULTRA thuisgestuurd. Ben je niet één van de winnaars, het is ook mogelijk om het boek aan te schaffen via https://www.jolandalinschooten.nl/webshop/.

Splash this around