Selecteer een pagina

Inschrijving 2e editie HAUT Festival open

door | 5 mrt 2024 | Events, Home, Nieuws, Uncategorized

De hoger gelegen Ardennen ´Haute Ardenne´ vormen op zaterdag 22 en zondag 23 juni het uitdagende en sfeervolle decor van de 2e editie van dit Trail Festival. Liefhebbers van de Ardenner panorama´s, lang en steil klimmen en dalen en rivier doorsteken kunnen hier hun hart ophalen op verschillende afstanden. De telkens aanwezige Amblève en andere kleinere riviertjes van de ´Pays des Sources´ maken de routes speels en afwisselend. Fijn trailen in de zomerse en groene periode van het jaar.

Bovenop de berg van de Wanne zetten we een gezellig sfeertje neer met muziek, vuur en lokale producten. De start en finish van alle afstanden is bij berghut ´Chalet Loci´ bovenop de berg de Wanne. Hier bieden we ook avondeten en ontbijt aan: gezelligheid met andere trailers gegarandeerd!

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden direct aan of vlakbij de start en finish: een tentje huren op een natuurcamping, zelf een tent opzetten, een camperplek reserveren of boek een bed in het Chateau op loopafstand van start-finish.

De afstanden die in het weekend kunnen worden gelopen:

ZATERDAG 22 JUNI:

  • 50km / 2.000d+
  • 30km / 1.200
  • 20km / 800d+
  • 18km Night Trail / 850d+

ZONDAG 23 JUNI:

  • 35km / 1.000d+
  • 15km / 600d+

Met op 22 juni de meer technische en steile trails. En op 23 juni de meer renbare trails aan de andere kant van de berg.

Nieuw: huur een tent op Natuurcamping
Dit jaar nieuw is de mogelijkheid om een twee persoons tent op de nabij gelegen Natuurcamping te huren. Wij zetten de tent voor je op, leggen er ook twee comfortabele slaapmatten in en ruimen ‘m na afloop ook weer op. De prijs voor de huur van een tweepersoons tent (voor 2 nachten) is 60 euro. Op deze natuurcamping zijn toiletten, stromend water en stroom (overdag) beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een sfeervol kampvuur op het terrein te maken. Douchen is mogelijk op het start- en finish terrein. De natuurcamping is op 2km van start-finish gelegen. 

           

Pendelbus vanaf station
De locatie leent zich goed om met het openbaar vervoer te komen. We graag ook deze manier van reizen stimuleren. Daarom bieden we een gratis pendelbus aan vanaf station Trois-Ponts naar de start. Deze zal rijden tussen 16 en 18 uur op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni. Vervoer weer terug naar het station kun je regelen via één van je de mede trailrunners. Het station van Trois-Ponts bereik je door via Maastricht naar Luik te reizen. En vanuit daar de stoptrein naar Luxemburg te nemen.

Meer informatie en inschrijven, voor de trails en overnachtingen, is mogelijk via: www.mudsweattrails.nl/haute-ardenne-ultra-trail-festival

Splash this around