Selecteer een pagina

De VELUWE WINTERTREKKING in samenwerking met Natuurmonumenten is een nieuwe race (tocht) in het MudSweatTrails programma. De wintertrekking heeft een kleinschalig karakter en is voor de stevige doordouwers, die kilometers maken in winterse omstandigheden wel aanspreekt. Met een ontworpen route door één van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland.

In het weekend van 14 en 15 december trekken we in twee dagen in een diagonaal over de Veluwe. De dagafstanden zijn twee keer 50 kilometer, in totaal dus 100 kilometer en moeten bij daglicht worden gelopen. De tocht zal starten in de omgeving van Harderwijk (aan de bovenkant van de Veluwe) en via mooie passages van de Veluwe (o.a. Radio Kootwijk en het Deelerwoud) via Nationaal Park Veluwzoom finishen in Sonsbeekpark / Arnhem. De tocht wordt gelopen op basis van gps.

Deelname is mogelijk voor maximaal 50 deelnemers.

Neem je deel aan de wintertrekking dan verwachten we je vrijdagavond 13 december bij de startlocatie in Harderwijk voor de briefing en de voorovernachting. Vanuit deze locatie wordt er de volgende ochtend om 8.30 uur gestart.


Meer informatie en inschrijven voor de VELUWE WINTERTREKKING kan je vinden op deze pagina.

 

 

 

Splash this around